Over Studio 0172

Bij Studio 0172 gebruiken we onze kennis en creativiteit om onze klanten te helpen bij het realiseren van een mooi product. Hierbij staat de vraag van onze klant altijd centraal. Of het nu gaat om een webshop, een productfolder, het opzetten van een corporate imago of ondersteuning in uw marketingactiviteiten dan denken wij graag met u mee!

Pakkende websites

Websites die door ons zijn ontwikkeld zijn professioneel, vindbaar en geschikt voor tablets en smartphones. In onze ogen is een website pas succesvol wanneer het zijn doel bereikt. Dit kan zijn meer bezoekers, verkopen of lezers. Het doel bepaalt de klant. Wij voorzien hem of haar van de juiste oplossing.

Uiteenlopende producten

Of het nu gaat om het ontwerpen van een logo, visitekaartje, folder of beursstand. Wij draaien onze hand er niet voor om. Wij denken graag mee vanaf de eerste hersenspinsels. Dit geeft onze klanten de mogelijkheid vrijblijvend te sparren over het vermarkten van zijn of haar product. Wij zijn Studio 0172, wat kunnen wij voor u doen?

 


 • Calibris
 • Zokien
 • Van Bunningen
 • Brandweer HollandsMidden
 • Douglas Fysiotherapie
 • Studio Oosterman
 • Saf Alphen
 • Autoservice Den Blanken
 • Box Vol Lekkers
 • Sns
 • Alphen Op Een Lijn
 • Ducar
Studio 0172 +31 (0)6 252 720 98

Studio 0172
Kerkvaartsweg 16-A
2445 AD Aarlanderveen
KVK : 27360795
BTW : NL183279141B01

Huisstijl laten ontwerpen?

Ga je starten met je onderneming dan is een sprekend logo, als onderdeel van je visuele indentiteit, een onmisbaar onderdeel van je marketingcommunicatie. Bij Studio 0172 gaan wij graag de uitdaging aan een passende visuele identiteit te ontwikkelen die bij jouw doelgroep en product past. Voordat we kunnen starten met de ontwikkeling zal er een intake plaastvinden en verdiepen wij ons graag in jouw product of onderneming om zo de beste strategie te kunnen bepalen.

Wat houdt een huisstijl in?
Een huisstijl bestaat uit verschillende communicatiemiddelen. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, vervolgpapier, enveloppen, etc. De ontwikkelde communicatiemiddelen zijn aan huisstijlregels gebonden. Naar wens kan hier ook een huisstijlhandboek voor worden ontwikkeld. Dit laatste is handig voor middelgrote ondernemingen of wanneer of logo door derden gebruikt wordt. Wij van Studio 0172 zijn er op gebrand een huisstijl te ontwikkelen die past bij de kernwaarden van je onderneming of product.

 

Website laten ontwerpen

Bij studio 0172 ontwerpen we mobielvriendelijke websites. Ook wel responsive webdesign genoemd. Wij leveren je snel en professioneel een nieuwe website die aansluit op jouw wensen. Al onze websites worden geleverd met het content management systeem Joomla. Hiermee kun je op een eenvoudige manier zelf je website bijhouden zonder al teveel technische kennis. Om aan de slag te gaan ontvang je een heldere instructie die je de basisbeginselen uitlegt.
Natuurlijk kan je achteraf altijd met vragen bij ons terrecht. Stuur je ons je vraag gerust per e-mail of gebruik onze chatsupport als je direct een antwoord wil.

Begin je liever niet aan het onderhouden van je website? Dan bieden wij enkele onderhoudsmogelijkheden die jouw het werk uit handen nemen. Dit zogeheten Website Onderhoudscontract bieden wij op basis van je onderhoudsbehoefte op maat aan. Van tevoren een helder kostenoverzicht en periodieke ureninvestering.


Meer informatie & prijzen